Świadczenie usługi cateringowej - 51 os.
[ZAKOŃCZONE]
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej obejmującej przygotowanie i dostarczenie obiadu tj. dwudaniowego ciepłego posiłku oraz zorganizowanie poczęstunku podczas przerwy kawowej w związku z organizacją warsztatów fokusowych w ramach projektu „Forum aktywności Ośrodków Wsparcia Ekonomii Społecznej”, realizowanego w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego wg specyfikacji:
Usługa cateringowa w związku z organizacją warsztatów fokusowych
Ilość osób 51 (na co składają się 3 grupy x 15 osób + 2 prowadzących)
Obiad:
- Obiad dwudaniowy powinien składać się z zupy min. 400 ml, porcji mięsa lub ryby o gramaturze nie mniejsze niż 200 g, dodatków (np. ziemniaki, ryż, kasza, makaron) o gramaturze nie mniejszej niż 200 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 150 g.
Przerwa kawowa:
- Ciągły serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cytrynę, cukier, mleko, wodę niegazowaną i gazowaną, ciastka (lub ciastka zamienne z owocami) w ciągu 6 godzin spotkania
Usługa cateringowa w związku z organizacją warsztatów fokusowych
Ilość osób 51 (na co składają się 3 grupy x 15 osób + 2 prowadzących)
Obiad:
- Obiad dwudaniowy powinien składać się z zupy min. 400 ml, porcji mięsa lub ryby o gramaturze nie mniejsze niż 200 g, dodatków (np. ziemniaki, ryż, kasza, makaron) o gramaturze nie mniejszej niż 200 g oraz surówki o gramaturze nie mniejszej niż 150 g.
Przerwa kawowa:
- Ciągły serwis kawowy obejmujący: kawę, herbatę, cytrynę, cukier, mleko, wodę niegazowaną i gazowaną, ciastka (lub ciastka zamienne z owocami) w ciągu 6 godzin spotkania