Świadczenie usług noclegowych oraz restauracyjnych wraz z udostępnieniem sali szkoleniowej
[ZAKOŃCZONE]
Świadczenie usług noclegowych oraz restauracyjnych wraz z udostępnieniem sali szkoleniowej
a) Noclegi dla 20 osób w terminie 7/8 sierpnia 2017 r. – pokoje z łazienką, 2-osobowe lub 1-osobowe.
b) Wyżywienie – Rodzaje posiłków dla grupy:
- 1 dzień: obiad (dwa dania ciepłe, deser, sok, woda, kawa i herbata), kolacja (w formie bufetu: ciepły posiłek/grill, przystawki, sok, woda, herbata); przerwa kawowa podczas zajęć: ciasto, kawa, herbata, woda mineralna)
- 2 dzień: śniadanie (szwedzki stół), obiad (dwa dania ciepłe, deser, sok, woda oraz kawa i herbata); przerwa kawowa podczas zajęć: ciasto, kawa, herbata, woda mineralna.
c) Sala szkoleniowa:
- Wyposażona w sprzęt multimedialny (rzutnik, ekran) oraz flipchart, flamastry.
- Wykorzystanie w następujących godzinach: 1 dzień w godzinach 14.00 – 18.00 (4 godziny)
a) Noclegi dla 20 osób w terminie 7/8 sierpnia 2017 r. – pokoje z łazienką, 2-osobowe lub 1-osobowe.
b) Wyżywienie – Rodzaje posiłków dla grupy:
- 1 dzień: obiad (dwa dania ciepłe, deser, sok, woda, kawa i herbata), kolacja (w formie bufetu: ciepły posiłek/grill, przystawki, sok, woda, herbata); przerwa kawowa podczas zajęć: ciasto, kawa, herbata, woda mineralna)
- 2 dzień: śniadanie (szwedzki stół), obiad (dwa dania ciepłe, deser, sok, woda oraz kawa i herbata); przerwa kawowa podczas zajęć: ciasto, kawa, herbata, woda mineralna.
c) Sala szkoleniowa:
- Wyposażona w sprzęt multimedialny (rzutnik, ekran) oraz flipchart, flamastry.
- Wykorzystanie w następujących godzinach: 1 dzień w godzinach 14.00 – 18.00 (4 godziny)