Zamówienie na usługę hotelarsko gastronomiczną - 160 os.
[ZAKOŃCZONE]
Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarsko-gastronomicznej w związku z organizacją szkoleń w ramach projektu "Forum aktywności Ośrodków Wsparcia Ekonomii Społecznej" wg specyfikacji:
cz. I: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Warszawie
Liczba osób: 160 osób (8 grup x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. II: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Lublinie
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. III: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Poznaniu
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. IV: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Krakowie
Liczba osób: 60 osób (3 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. V: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Katowicach
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy.
cz. I: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Warszawie
Liczba osób: 160 osób (8 grup x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. II: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Lublinie
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. III: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Poznaniu
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. IV: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Krakowie
Liczba osób: 60 osób (3 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy
cz. V: Usługa hotelarsko-gastronomiczna w związku z organizacją szkoleń w Katowicach
Liczba osób: 40 osób (2 grupy x średnio 20 osób)
Zamówienie obejmuje zakwaterowanie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, wyżywienie uczestników, trenerów oraz członków zespołu projektowego, zapewnienie sali konferencyjno-szkoleniowej minimum na 20 osób dla każdej grupy.